Albert de Ruiter

Albert de Ruiter is als zeer ervaren specialist op het gebied van Data Warehousing en Business Intelligence in dienst bij Sogeti. In dat vakgebied heeft hij sinds 1997 als consultant, ontwerper en ontwikkelaar bij een breed scala aan klanten gewerkt. Hij heeft een brede kijk op het vakgebied en is gespecialiseerd in data management, architectuur, data analyse, ontwerp, data modellering en rapportage. Albert heeft veel ervaring opgedaan in de transport, bancaire en vastgoed sector.

David Hakkenberg

David Hakkenberg is een ondernemer met een achtergrond op het gebied van commerciële economie, accountancy en informatietechnologie. Werkte voor Moret & Limperg (nu Ernst & Young), Centraal Beheer/CB Automatisering, Management Share/VAC en Cybermation. Sinds 2003 actief als mede-eigenaar en directielid bij Systemation. Maximale klanttevredenheid staat hoog in zijn vaandel. ‘Automatiseren in nuchter Nederlands’, ooit de reclameslogan van CB Automatisering is nog steeds zijn lijfspreuk. Als amateurhistoricus is hij gefascineerd door de geschiedenis van Berlijn en is hij de initiatiefnemer voor de gedenksteen die in oktober 2014 voor Koning Willem I in Berlijn zal worden onthuld.

Dick Sepers

Freelance ICT management consultant en programmamanager met als specialisatie Retail. Als Associate verricht Dick werkzaamheden voor het Competence Centre ICT strategie voor Retail van Contakt Consulting. Contakt biedt middelgrote retailorganisaties de mogelijkheid te beschikken over een eigen parttime Retail ICT-strateeg. Met ruim 24 jaar ervaring in verschillende ICT directiefuncties bij retail- en logistieke bedrijven fungeert hij als sparringpartner voor de directie van winkelketens. Naast zijn activiteiten voor Contakt is Dick werkzaam als (programma)manager en adviseur voor meerdere bedrijven. Alle activiteiten hebben de kenmerken ICT en Retail. Zijn kracht ligt bij het enthousiasmeren van mensen om gezamenlijk een resultaat te bereiken. Hij heeft een instelling van aanpakken en is sterk in plannen en organiseren. Door zijn uiteenlopende opdrachten heeft hij veel ervaring met communicatie op diverse niveaus. Zijn motto “Doe het nu of plan wanneer je het gaat doen”.

Edwin van Asch

Edwin van Asch is Solution Consultant bij Systemation. Eerder was hij als consultant werkzaam voor Software AG, IMN en Multi House. Edwin combineert kennis van software-ontwikkelling, integratie en data analyse met begrip van de commerciële en business behoeften van klanten in een pre-sales rol. Hij kent de weg in de wereld van master data management (MDM), business intelligence (BI), service oriented architecture (SOA), enter price service bus (ESB) en software ontwikkeling.

Henk Meijer

Henk is projectmanager en consultant op het gebied van met name ERP. Henk deed brede ICT kennis op bij Getronics en Cap Gemini. Ook werkte Henk jaren bij Raet, waar hij als projectmanager vele bedrijven begeleidde in de transitie naar nieuwe HR/SA-oplossingen. Inmiddels is Henk al weer meer dan vijf jaar in dienst bij Contakt Consulting en vooral betrokken bij ERP-selecties en implementaties. Henk was onder meer actief bij Grontmij, VolkerWessels, PGGM, Malmberg, Campina, ASR, UWV, Achmea, Imtech, DNB, Delta Lloyd, Telegraaf, Meeùs, Vendex, Wegener en Albron.

Jaap Franse

Jaap heeft een voorliefde voor innovatieve technologieën en concepten en maakt die voor bedrijven beschikbaar via Systemation, een van de bedrijven die hij oprichtte. Na zijn studie bestuurlijke informatieverzorging (UvA) heeft Jaap uitgebreide ervaring opgedaan het adviseren en helpen implementeren van ICT innovaties bij uiteenlopende organisatie in diverse branches zoals Retail, Telco, Banken en Verzekeringen. De afgelopen jaren heeft Jaap zich gespecialiseerd in data domein gerichte vraagstukken zoals Master Data Management, BI, Data Sharing (On Premise en Cloud), Data Kwaliteit en Data Governance.

Jorrit Pot

Jorrit is a master in Business Administration. Employed with Sogeti, he currently works as a data analyst for Rabobank within a global data management organization. Jorrit his strong points are his analytical skills, communication skills, as well as being known as a trustworthy colleague. He thrives under a result driven and people focused environment.

Jan Joost de Josselin de Jong

Jan Joost is werkzaam bij Sogeti. In zijn huidige rol als Data Management consultant bij Nationale Nederlanden Bank is hij verantwoordelijk voor het opzetten van een raamwerk op het gebied van data kwaliteit voor diverse domeinen en het opleiden van een 15 tal Data Stewards. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor diverse opleverproducten zoals templates, procesbeschrijvingen en data quality monitoring.

Mark Govers

Marc is ruim 24 jaar ingezet geweest als consultant op het gebied van architectuur, data management en de gegevensgerichte benadering bij verandervraagstukken. Marc heeft meerdere complexe analytische consultancy opdrachten tot een goed einde gebracht en heeft vaak leiding gegeven aan verandertrajecten waarbij de data component een cruciale rol speelt. In zijn rol als management consultant is Marc bij Sogeti verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkeling van het vakgebied datamanagement & datagovernance en geeft Marc op management en directie niveau van klanten van Sogeti, advies over datagovernance en datamanagement. Marc is een frequent spreker op congressen over meerdere data gerelateerde onderwerpen en vindt het interessant om het vakgebied samen met klanten uit te bouwen naar een hoger niveau.

Radu Serban

Radu Serban is Solution Consultant bij Systemation. Met een technische achtergrond en passie voor innovatieve informatie analyse methoden en diensten, combineert Radu kennis van business data en applicatie levenscyclus, van analyse, modelleren, tot integratie en transformatie. Radu heeft expertise opgebouwd in de wereld van service oriented architecture (SOA), business process simulatie en virtualisatie, business intelligence (BI) en linked en big data governance en analytics.

Ronald van Putten

Ronald is een management consultant, programma-/projectmanager en ICT-strateeg. Na zijn studie aan de Erasmus Universiteit Econometrie/Bestuurlijke Informatica bij Moret Ernst & Young management consultants het vak geleerd. Als IT manager/business consultant bij de Etam Groep is hij met de Retail branche vertrouwd geraakt. Als directeur van Contakt Consulting is hij meewerkend voorman. Hij verbindt, vraagt door, analyseert en komt samen met de opdrachtgever en de mensen eromheen tot inzicht en overzicht. Hij helpt met oplossingen bedenken en realiseert ze. Hij heeft ruime ervaring met het selecteren en implementeren van software-oplossingen en heeft mogen werken voor klanten als Etam Groep, Hunkemöller, Beter Bed, Ziengs, NS Stations Retailbedrijf, Perry Sport, Aktiesport, Jumbo Supermarkten/C1000, Dirk van den Broek/Detailresult in de Retail. En buiten retail was hij onder meer actief voor partijen als: BESI, Grontmij, VolkerWessels, NS, Fruit Masters en Friesland Bank.

Ruud Wijnants

Ruud Wijnants is mede-eigenaar van Contakt Consulting. Ruud is een analytisch ingestelde en enthousiaste professional, die vooral de menskant van de organisatie als speerpunt neemt. Door zijn positieve instelling, daadkracht, samenwerkings- en resultaatgerichtheid weet hij in veel bedrijven ideeën om te zetten in acties en deze tot een goed einde te brengen. Ruud is sterk projectgericht, een doorzetter met humor die nooit beroerd is extra ‘meters te maken’. Door zijn kennis van en ervaring in de IT-wereld is hij van grote toegevoegde waarde bij HRM-, recruitment en capaciteitsvraagstukken in deze branche. Mede door zijn ervaring als ondernemer is hij bovendien van waarde bij de op- en inrichting van startende bedrijven. Gespecialiseerd in recruitment, HRM-vraagstukken, management development, personeelsmanagement en managementadvies. Ruud is een actieve sporter, met name voetbal, beachvolleybal en fitness. Zijn levensmotto is: Je krijgt wat je geeft.

Xavier van Goch

Xavier is werkzaam bij Systemation als Solution Consultant. Zijn passie gaat uit naar Business Intelligence en Data Warehousing. Xavier startte zijn BI carrière in ‘99 bij Business Objects als trainer/consultant waar hij ca. 10 jaar werkzaam is geweest. Xavier heeft veel ervaring opgedaan in de bancaire sector. Vervolgens heeft hij diverse functies op BI architectuur niveau ingevuld bij o.a. PostNL en Pink Elephant.